SINOPSI ESPECTACLE“Al bell mig d’una plaça, una antiga i misteriosa casa. Des de camins distints i llunyans arriben fins ella, un parell de bruixots que intentaran disputar-se-la. Tots dos s’afanyaran a fer conjurs i encanteris per tal de sotmetre a l’altre i, així, apoderar-se de la casa abandonada. Enganys i pregàries per tal de dominar la voluntat de l’adversari i poder apropiar-se, d’aquesta manera, el solitari habitatge. Aventures i despropòsits d’aquest parell de personatges que es barallen per… poder.”

“Això?, Ca Meua! és un espectacle de teatre de carrer dirigit a públic familiar. L’obra combina l’interpretació d’un actor i una actriu amb el teatre d’objectes. L’escenografia consisteix en un construcció-casa articulada i mòbil Aquesta, anirà prenent vida a mesura que avança l’espectacle, éssent la peça clau de l’argument. El personatge-casa és secretament manipulat des de l’interior, conferint màgia i fantasia a l’obra.

La Cia. Mesclanímics us convida a fer-vos partíceps d’aquesta experiència, passeu, passeu!

“Enmedio de una plaza, una antigua y misteriosa casa. Desde caminos distintos y lejanos llegan hasta ella, un par de brujos que intentarán disputarsela. Los dos se apresurarán a hacer conjuros y encanterios con la intención de someter al otro y, así, apoderarse de la casa abandonada. Engaños y pregarias para dominar la voluntad del adversario y poder apropiarse, de este modo, el solitario habitaje. Aventuras y despropósitos de este par de personajes que es pelean por… poder.”

“Això?, Ca Meua! es un espectáculo de teatro de calle dirigido a público familiar. La obra combina la interpretación de un actor y una actriz con el teatro de objetos. La escenografía consiste en un construcción-casa articulada i movil. Ésta, irá  tomando vida a medida que avanza el espectáculo, siendo la pieza clave del argumento. El personaje-casa es secretamente manipulado desde el interior, confiriendo magia y fantasía a la obra.

La Cia. Mesclanímics os invita a haceros partícipes de esta experiéncia, pasen, pasen!